Iklan Billboard 970x250

Ciolacu Fara Masca In Parlament | Ciolacu A Fost Singurul Politician Fără Mască La Recepția Organizată La Ambasada Franței Stirileprotv Ro

Iklan 728x90

Ciolacu Fara Masca In Parlament | Ciolacu A Fost Singurul Politician Fără Mască La Recepția Organizată La Ambasada Franței Stirileprotv Ro

Domnule președinte Ciolacu respectați regulile cum ați vrea ca românii să respecte regulile dacă liderii din Parlament nu respectă aceste reguli a fost mesajul adresat la finalul discuțiilor de premierul Orban către președintele Camerei Deputaților. Chemați-l pe Vela să mă aresteze a replicat Ciolacu.


Marcel Ciolacu Fără Mască In Parlament Microfon Dezinfectat După Discursul Lui

Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu taie frunză la câini fără mască prin Parlament în timp ce oamenii sunt siliți să se înghesuie la cozi la vaccin acuză liderul PSD Marcel Ciolacu.

Ciolacu fara masca in parlament. Am voie sa vorbesc fara masca domnule premier a intrebat Ciolacu la inceputul discursului. Liderul deputaților PNL Florin Roman i-a amintit că potrivit legii masca se poartă în spațiile închise. Sub o forma de gluma am vrut sa transmit ca am o suferinta la nas.

Voiculescu taie frunză la câini fără mască prin Parlament Gabriel Pecheanu. Șeful PSD Marcel Ciolacu și-a dat jos masca de protecție în timpul ședinței Parlamentului. Ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu taie frunză la câini fără mască prin Parlament în timp ce oamenii sunt siliţi să se înghesuie la cozi la vaccin acuză liderul PSD Marcel Ciolacu.

Ciolacu fusese surprins luni și în Parlament în timpul audierii fără mască de protecție. Voiculescu taie frunză la câini fără mască prin Parlament în timp. Presedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu l-a atacat violent luni pe premierul Ludovic Orban prezent in Parlament.

Inainte a vorbi de la tribuna Ciolacu si-a rupt masca in momentul in care a incercat sa o dea jos. Marcel Ciolacu președintele PSD. Cu permisiunea dumneavoastră o să vă rog să observați că la prezidiu poartă toţi măşti eu o să-mi permit să că nu pot vorbi a.

Marcel Ciolacu fără mască la ședința Camerei Deputaților. Premierul Ludovic Orban a vorbit despre Marcel Ciolacu și Victor Ponta care nu au purtat masca astăzi în Parlament atunci când au ținut discursurile așa cum este impus în spațiile închise. Președintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a fost singura personalitate publică de la recepția organizată la Ambasada Franței cu prilejul Zilei Naționale a Republicii Franceze care nu a purtat mască de protecție.

La fel a procedat si Victor Ponta. Roman a insistat și a cerut dezinfectarea tribunei și microfonului. Insa in momentul in.

Întrebat de Silviu Mănăstire ce părere are și dacă cei doi pot. Liberalii au profitat de faptul că șeful PSD Marcel Ciolacu și-a dat jos masca. Luni in Parlament liderii PSD Marcel Ciolacu si Alfred Simonis au refuzat sa poarte masca de protectie desi legea prevede clar ca este obligatoriu in spatiile inchise.

Presedintele Camerei Deputatilor Marcel Ciolacu recidiveaza si conduce sedinta plenului celor doua Camere ale Parlamentului fara a purta masa de protectie el afirmand ca nu poate vorbi cu masca pe nas si gura. Ponta au vorbit ieri în forul legislativ fără să poarte mască dar nu pot să fie amendați. În momentul când a luat cuvântul Marcel Ciolacu și-a scos masca.

Fara indoiala am gresit si toate criticile sunt justificate. Marcel Ciolacu a mers joi dupa-amiaza la prezidiul din Parlament avand masca insa a renuntat la aceasta in momentul in care. Marcel ciolacu masca parlament.

Voiculescu taie frunza la caini fara masca prin Parlament in timp ce oamenii sunt siliti sa se. Marcel Ciolacu a afirmat că ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu taie frunză la câini fără mască prin Parlament în timp oamenii sunt nevoiţă să se înghesuie la cozi ca să se vaccineze. Romania a trecut de cateva zile din starea de urgenta in starea de alerta.

Marcel Ciolacu a afirmat luni 29 martie ca ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu taie frunza la caini fara masca prin Parlament in timp oamenii sunt nevoita sa se inghesuie la cozi ca sa se vaccineze referindu-se la faptul ca acesta a fost fotografiat fara masca de protectie. Niciodată nu am spus că pandemia a fost învinsă 19102021 1203 EXQUISRO. Marcel Ciolacu a afirmat luni 29 martie ca ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu taie frunza la caini fara masca prin Parlament in timp oamenii sunt nevoita sa se inghesuie la cozi ca sa se vaccineze referindu-se la faptul ca acesta a fost fotografiat fara masca de protectie.

Eram intr-o conferinta video. Liderul PSD Marcel Ciolacu îl acuză pe ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu că taie frunză la câini fără mască prin Parlament în timp oamenii sunt nevoiţi să se înghesuie la cozi ca să se vaccineze. Marcel Ciolacu a afirmat ca ministrul Sanatatii taie frunza la caini fara masca prin Parlament in timp oamenii sunt nevoita sa se inghesuie la cozi ca sa se vaccineze.

Marcel Ciolacu explica de ce nu a purtat masca in Parlament. Reacția social-democratului vine după ce ministrul Sănătății Vlad Voiculescu a fost surprins aproximativ 20 de. Cu aviz negaticv în Parlament Ioana Mihăilă nu-i menajează pe Cîțu și Iohannis.

Marcel Ciolacu a afirmat ca ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu taie frunza la caini fara masca prin Parlament in timp oamenii sunt nevoita sa se inghesuie la cozi ca sa se vaccineze. Marcel Ciolacu s-a prezentat joi după-amiază în fața colegilor din Parlament având masca însă a renunțat la ea în momentul în care şedinţa a fost deschisă oficial. Poliția este cea care ar trebui să dea amenzi între 500 și 2500 de lei parlamentarilor care nu poartă mască.

Președintele PSD a stat pe un scaun la momentul discursurilor iar pe imagini se poate vedea cum dintre toți cei prezenți printre care și ministrul de externe Bogdan Aurescu ministrul Economiei Virgil Popescu sau colegul de partid al lui Marcel Ciolacu președintele Senatului Robert Cazanciuc doar Ciolacu a stat cu masca în mână. Totul pentru că lipsește un ordin de ministru pentru aplicarea legii. Voiculescu taie frunza la caini fara masca prin Parlament in timp ce oamenii sunt siliti sa se inghesuie la cozi la vaccin 29 Martie 2021 7 comentarii UPDATE Ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu surprins fara masca pe holurile Parlamentului.

Ciolacu a declarat marti dimineata ca a vrut sa transmita ca are cu adevarat. Marcel Ciolacu presedintele interimar al PSD a comentat criticile primite pentru ca nu a purtat masca de protectie luni in Parlament. Declaratia integrala a presedintelui Iohannis.

Regulile trebuie respectate conchide Voiculescu. Criticat la comentarii Ciolacu s-a justificat spunând că masca nu este obligatorie în aer liber.


Ciolacu A Fost Singurul Politician Fără Mască La Recepția Organizată La Ambasada Franței Stirileprotv Ro


Liderul Deputatilor Psd Ii Gaseste Scuze Lui Ciolacu Ca Si A Dat Masca Jos La Tribuna Parlamentului Nu Se Poate Vorbi Cu Masca Pe Fata


Foto Cine Sunt Politicienii Care Au Ignorat Legea In Parlament și Nu Au Purtat Mască Stirileprotv Ro


Marcel Ciolacu A Venit La Tribuna Parlamentului Si A Scos Masca Si A Spus O Sa Stearga Microfonul Sa Nu Fie Probleme


Cu Mască Fară Mască Poză De Grup La Psd Ciolacu Masca Este Obligatorie Doar In Interior Hotnews Mobile


Chemaţi L Pe Vela Să Mă Aresteze Ciolacu Spectacol In Parlament Epoch Times Romania


Motivul Pentru Care Ciolacu Nu A Purtat Mască In Parlament Am O Suferinţă Am Depistat O Cu Ocazia Lesinului


Ciolacu A Fost Singurul Politician Fără Mască La Recepția Organizată La Ambasada Franței Stirileprotv Ro


Marcel Ciolacu Bătaie De Joc Voiculescu Taie Frunză La Caini Fără Mască Prin Parlament In Timp Ce Oamenii Sunt Siliți Să Se Inghesuie La Cozi La Vaccin B1tv Ro


Ponta Fără Mască In Parlament Orban Poate Fi Amendat Stiri Locale De Ultima Ora Stiri Video Stiri Gorjeanul Ro


Ciolacu A Fost Singurul Politician Fără Mască La Recepția Organizată La Ambasada Franței Stirileprotv Ro


Ciolacu A Fost Singurul Politician Fără Mască La Recepția Organizată La Ambasada Franței Stirileprotv Ro


Marcel Ciolacu Fără Mască De Protecție La Tribuna Parlamentului


Update Reacția Ministrului Voiculescu După Ce A Fost Surprins Fără Mască In Parlament Am Greșit și Toate Criticile Sunt Justificate Digi24


Ciolacu Incalca Iar Regulile Sanitare Conduce Fara Masca Sedinta Parlamentului Nu Pot Vorbi Aktual24


De A Participat Marcel Ciolacu La ședința Din Parlament Fără Mască Wowbiz


Manevra Ridicolă Prin Care Marcel Ciolacu Incearcă Să Scape De Efectele Reapariției Lui Dragnea In Viața Psd Digi24


Poți Să L Refuzi Hai Amendează Ne Lucovide


Chemati L Pe Vela Sa Ma Aresteze Ciolacu A Refuzat Sa Poarte Masca In Timpul Discursului Din Parlament Aktual24

Baca Juga
SHARE
Subscribe to get free updates

Related Posts

Posting Komentar

Iklan Tengah Post